Line lipastot

Varastossa

180,00 €

Hinta osina alk 180€

Line ovikaappi osina 180€, koottuna 214€

Kaapissa yhdistyy selkeä ja kauniin pelkistetty muotoilu nykyaikaiseen valkoisen ja duntetammen yhdistelmään. Line kaapin runko on duntetammen värinen ja sen ovet ovat kiiltovalkoiset. Line kaappi sopii mainiosti yhteen muiden samanväristen huonekalujen kanssa. Kaapissa on myös runsaasti säilytystilaa esimerkiksi vaatteille tai muille kodin tavaroille.

Line lipastokaappi osina 235€, koottuna 280€.

Line lipastokaappi on erittäin tilava, sillä siitä löytyy neljä laatikkoa ja tilavan kokoinen kaappi. Laatikoista ylin on muita matalampi ja kolme seuraavaa laatikkoa ovat korkeampia. Line lipastokaapissa yhdistyy selkeä ja kauniin pelkistetty muotoilu nykyaikaiseen korkeakiiltovalkoisen ja duntetammen yhdistelmään. Runko on duntetammen värinen ja laatikon edustat ovat kauniin kiiltävän valkoiset. Ulkonäkönsä vuoksi Line lipastokaappi sopii yhteen useiden muiden huonekalujen kanssa ja siinä riittää säiytystilaa isommallekin tavaramäärälle verrattuna moniin muihin lipastokaappeihin.

Line lipasto osina 195€, koottuna 240€.

Line lipasto on erittäin tilava 4-laatikkoinen lipasto, jossa ylimpänä on matala laatikko ja sen alapuolella kolme korkeampaa laatikkoa. Line lipastossa yhdistyy selkeä ja kauniin pelkistetty muotoilu nykyaikaiseen korkeakiiltovalkoisen ja duntetammen yhdistelmään. Runko on duntetammen värinen ja laatikon edustat ovat kauniin kiiltävän valkoiset. Ulkonäkönsä vuoksi Line lipasto sopii yhteen useiden muiden huonekalujen kanssa ja siinä riittää säilytystilaa isommallekin tavaramäärälle verrattuna moniin muihin lipastoihin.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi lisätiedot.

Mitat LSK 70x43x92cm.